AV PEC1910: Halve marathon clinic
  aanmelden     afmelden     wijzigen     contact
Laatste nieuwsbrief nummer10, 19 juni 2006
Ook deze kaatste nieuwsbrief wordt u aangeboden door AV PEC1910 in samenwerking met Sportscan. Wij danken u voor de belangstelling en wensen u veel plezier bij volgende loopevenementen!
De grote dag
Soms loop je een wedstrijd waarvan je tijdens de loop al weet dat je hem niet snel zult vergeten....... De 6e Halve Marathon van Zwolle komt in dat rijtje te staan. Ervaringen van deelnemers aan de halve .... Lees verder »  
van deelnemers aan de 4 EM Lees verder »
en anderen Lees verder »
Lid worden van a.v. PEC 1910
Mogelijk ben je door deelname aan de clinic voor de halve marathon in contact gekomen met de atletiekvereniging. Hopelijk is het je zo goed bevallen dat je door wilt gaan met begeleid hardlopen dat je lid wilt worden van av PEC 1910. Dat kan. Lees verder »
Pastaparty en slotfeest
Pasta party groots succes. De overheerlijke pastamaaltijd met frisse salade werd aangeboden door Cees Schreuders van Vito's aan de Grote Markt. Zaterdag a.s. slotfeest! Lees verder » .
Foto's trainingsgroepen
Op veler verzoek nog even een aantal groepen in beeld. Lees verder »
Fotoalbum
Nog even terugkijken? Geniet van deze prachtige foto's in het Fotoalbum»
Herinnering evaluatie clinic 2006
Wil je de PECorganisatie van de halve marathon clinic laten weten wat je van de clinic vond, vergeet dan niet de enquete in te vullen en terug te zenden. We vragen je daarom deze vragenlijst in te vullen en eventueel nog tips aan ons mee te geven.

Agenda clinic
17 juni Slotfeest
zaterdag 9 juni 2007 halve marathon van Zwolle.

Sports. Center
Alle deelnemers aan de clinic 2006 kunnen bij Sports.Center in het 'Maagjesbolwerk' terecht met hun vragen betreffende hun schoeisel en kleding. Sports.Center biedt alle deelnemers een vrijblijvende loopanalyse aan. Neem uw oude schoenen mee Lees verder »
Digitale nieuwsbrieven
Sportscan is sponsor van deze nieuwsbrief en daarmee van deze clinic. Clubbladen veranderen van karakter. Een digitaal clubblad verstuurt u zo vaak als u wilt. Het vergroot de betrokkenheid van leden bij het wel en wee van de club. Geen druk- of kopieerkosten meer en ook het rondbrengen van het clubblad behoort tot het verleden. Met één druk op de knop bereikt u alle leden wanneer u maar wilt. Meer info? Vraag Erik Holtman (groep 1) voor een toelichting of lees onze brochure. Lees verder »
  Hoofdredactie NB Loopclinic
AV PEC1910
Erik Kloosterziel, Wim Volkers, Erik Holtman en Ria Deiman
riadeiman@hetnet.nl
Technische realisatie en ontwerp van deze nieuwsbrief wordt verzorgd door Sportscan BV, Zwolle. De redactie is in handen van de AV PEC1910 i.s.m. Sportscan. Op ontwerp van deze nieuwsbrief en de teksten rust copyright bij Sportscan en de auteurs van de teksten.
www.avpec1910.nl   www.sportscan.nl
Eerdere edities:  1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 volgend jaar weer?  1